Mijn 3 favoriete YouTube kanalen thema Food & Travel

Eten en reizen. Ik hou ervan. Regelmatig ga ik op vakantie en heb als voornaamste doel om lekker te gaan eten en de lokale cuisine te ontdekken. Ik kende voorheen verder geen mensen die dit ook graag doen. Totdat ik met dit blog begon en in een zoektocht naar hoe andere food- en travelbloggers te werk gingen, op heel veel mede food & travel enthousiasten stuitte. Met veel plezier en soms ook met een tikkeltje jaloezie volg ik nu verschillende kanalen waarin vloggers hun enthousiasme over eten van over de hele wereld delen. Hieronder mijn 3 favoriete YouTube kanalen:

 

Mark Wiens – Migrationology

Zijn enorm blije hoofd wanneer hij een hap eten neemt: you love it or you hate it. Maar deze man die samen met zijn vrouw Ying Azië afstruint naar het beste lokale eten, weet zeker wel hoe je van eten moet genieten. Bij elke nieuw filmpje wat hij upload denk ik steeds: O, daar moet ik ook naartoe!

 

 

Traver James – The Food Ranger

Traver is een nagenoeg vloeiend Chinees sprekende Canadees die door Azië heen reist op zoek naar afgelegen en minder afgelegen plaatsen om daar de lokale gerechten te proeven. Daarbij geeft hij elk gerecht een cijfer en geeft ook eerlijk aan wanneer hij een gerecht niet zo lekker vindt. Maar over het algemeen vindt hij het wel ‘měiwèi!‘ oftewel ‘heerlijk!’

 

 

Street Food Around The World

De uitzendingen van Street Food Arounds The World van presentator Ishai zijn al eerder op TV verschenen. Voor degenen die de diverse afdelingen nog eens terug wilt kijken, dan kan dat op dit kanaal. Leuk is ook de aflevering over Amsterdam waarin uiteraard de haring en de stroopwafel voorbij komen, maar ook de kroket uit de muur.

 

 

Volg jij ook food- en/of travelbloggers op YouTube? Zo ja, wat zijn jouw favorieten? Deel ze hieronder.

 

 

 

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: