Wanneer komt Daiso naar Nederland, please?

Daiso in Nederland

Al eerder schreef ik over mijn enthousiasme voor Daiso en dat je er geweldige spullen kunt kopen. Natuurlijk ga je voor het ultieme Daiso gevoel naar Japan, maar laatst in Singapore kwam ik ook een grote Daiso winkel tegen. Deze zat in het winkelcentrum Central Point van Chinatown. In de kelder was ik werkelijk niet uit deze winkel te slaan. En ik zal vast niet de enige zijn die helemaal los gaat als ik al die leuke handige en soms niet-handige spulletjes zie. Wanneer komt Daiso naar Nederland, please?

 

Helemaal los

Ik ben niet echt een shopper, maar als ik niet nog een halve reis voor me had gehad, was ik hier helemaal los gegaan. Het schrikbeeld dat ik met een te zware koffer moest zeulen in de twee weken die ik voor me had, was voldoende om mijn hand op de knip te houden. Om niet helemaal met lege handen naar huis te gaan, heb ik maar wat foto’s van al die hebbedingetjes genomen. En mensch moet toch wat.

 

Wat heb je er niet?

Dat is een goede vraag. Want ik kan niet heel veel bedenken. Qua kleine spulletjes voor in en om het huis hebben ze er volgens mij alles. Van WC borstels tot paraplu’s, van gummetjes tot haaraccesoires, van badschuim tot blije sokken. You name it, they got it.

 

Zeg nou zelf, je kunt toch nooit genoeg spullen hebben om je enige echte eigen bentobox te maken?

 

Daiso naar Nederland

 

En wat dacht je van elke dag een ander gummetje aan de andere kant van je potlood.

 

Daiso naar Nederland

 

Ook aan enveloppen geen gebrek:

 

Daiso naar Nederland

 

Papercutters komen ook altijd wel van pas.

 

Daiso naar Nederland

 

Ik zeg: het wordt tijd dat er een Daiso naar Nederland komt. Het liefst in Rotterdam natuurlijk. Winkelcentrum Zuidplein lijkt me wel wat. Er staat geregeld wel wat leeg en het is lekker naast de deur. Maar het mag ook iets verder weg, in Alexandrium bijvoorbeeld. Dat is iets beter voor mijn portemonnee maar nog wel op fietsafstand :-).

 

Ben jij wel eens bij een Daiso geweest? En wat vind jij: hebben we in Nederland ook een Daiso nodig of ben ik de enige Nederlandse fan?

 

Facebookreacties

reacties

8 reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: