Poké Bowl Original opent nieuwe vestiging Rotterdam

Poké Bowl Original

Hoera, nog een vestiging van Poké Bowl Original in de stad! Na alles en iedereen die het maar wilde meegesleept te hebben naar de vestiging aan de Hoogstraat (ja, ik ben een trouwe fan), kunnen we vanaf nu ook in de Karel Doormanstraat terecht. Ik mocht bij de opening zijn.

 

Poké Bowl Original Poké Bowl Original

 

Poké bowl

Wat een poké bowl is? Ok, je hebt waarschijnlijk geen Instagram? Want daar was het vorig jaar (of was het nou het jaar ervoor?) een enorme hit. De plaatjes van de meest kleurrijke poké bowls vlogen je daar om de oren. Inmiddels is de hype over. Is daarom poké bowl ook over? Welnee, want naast mooi om te zien is het ook nog lekker en voedzaam.

 

Maar goed, wat is het nou? Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii. Een kom met sushi rijst met daar overheen proteïne, groenten/fruit, toppings en saus. Bij Poké Bowl Original kun je hem zelf samenstellen. Als proteïne kun je onder andere kiezen uit verse (rauwe) zalm of tonijn, surimi, tofu en garnalen. Als groente/fruit kun je onder ander kiezen uit zeewier, mango, avocado, wortel, komkommer, rode biet. Je mag 4 verschillende soorten kiezen. Tip: kies voor diverse kleuren, dan ziet hij er extra mooi uit! Als topping kun je kiezen uit bijvoorbeeld sesam, gebakken uitjes en furikake. Als saus kun je onder andere kiezen uit poké dressing of sojasaus.

 

#poképarty

Er was geen officiële hashtag verbonden aan het openingsfeestje, maar zet een aantal bloggers/instagrammers bij elkaar en de gezamenlijke hashtag is snel gevonden: #poképarty! En het werd een poképarty. Pers, familie en vrienden van de eigenaren en bloggers werden getrakteerd op een aantal heerlijke poké combinaties.

 

Poké Bowl Original Poké Bowl Original

 

Lekkere hapjes van SUE

Tegenover Poké Bowl Original zit SUE, bekend om de lekkernijen bereik zonder geraffineerde suiker. En ook nog gluten- en lactosvrij. En vegan. Wilde er al een tijdje heen, maar het was er nog niet van gekomen. Al ben ik zelf iemand die niet snel een vegan tent zal binnenstappen, hadden de goede verhalen me toch nieuwsgierig gemaakt. Ik proefde de snickers, de framboos en de lavendel. En die lavendel was echt zo ontzettend lekker. Sterk van smaak, maar zeker niet te sterk. Heerlijk!

 

Poké Bowl Original

 

 

Ik kom zeker snel weer terug om een poké bowl te halen. Zoals gezegd ben ik trouwe fan van deze zaak en nu deze nieuwe vestiging is geopend, is het net nog wat dichter bij huis. Scheelt misschien een halve kilometer, maar toch. En dan na de poké rollend door naar SUE voor een toetje. Als ik er dan toch ben 😉

 

Het adres van deze nieuwe vestiging van Poké Bowl Original is Karel Doormanstraat 457a.

 

 

Voor dit event ben ik uitgenodigd door Poké Bowl Original.

 

Facebookreacties

reacties

2 reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: