Over IndoRotterdammert

Hoi! Apa kabar? Mijn naam is Helena. En ik ben IndoRotterdammert. Zowel mijn Rotterdamse als Indonesische genen steek ik niet onder stoelen of banken. Ik hou van

Over IndoRotterdammert - Helena Smit

(c) Wendy Yip/Mevr. Yan

Rotterdam. Ben er geboren en getogen en zal alleen met veel tegenzin ergens anders kunnen wonen. De moderne architectuur, het karakter niet-lullen-maar-poetsen, ik houd ervan. De Indonesische genen heb ik van mijn moeder. In sommige dingen komt die kant erg in me naar boven. Zo heb ik een voorliefde voor lekker en vooral pittig (heet!) eten. Verder ben geen standaard open boek. Ook heb ik een voorliefde voor te laat komen (jam karet). Maar omdat ik weet dat ik daar niet veel mensen een plezier mee doe, probeer ik als het even kan overal te vroeg of als eerste aanwezig te zijn. Meestal ben ik dan gewoon op tijd.

 

Naast IndoRotterdammert ben ik ook foodlovert en globetrottert, dus food en travel zijn de onderwerpen waar ik over schrijf op dit blog. Hoofdzakelijk gericht op landen in Europa en Azië met als vaste uitvalsbasis Rotterdam.

 

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt als diëtist, beleidsmedewerker en leidinggevende, ben ik mijn eigen bedrijf Eating Habits gestart. Ik ben als freelancer inzetbaar voor de promotie van voeding en (eet)culturen van over de hele wereld in Nederland en daarbuiten door middel van het schrijven van artikelen, online marketing & communicatie en evenementen. Neem gerust een kijkje op mijn site.