Gastblog: Opening nieuwe Bram Ladage

Opening nieuwe Bram Ladage

Miranda van Health Happy Food ging namens IndoRotterdammert naar de opening van een nieuwe Bram Ladage. Voor de meeste mensen is dit een bekend fenomeen. Maar voor degene die het nog niet weten; Bram Ladage is in 1957 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt. Inmiddels is deze marktkraam uitgegroeid tot meer dan 30 winkels door heel Nederland. Op dit moment kent Rotterdam een nieuw filiaal, op de Schiedamse Weg.

 

Van slagerij naar patatzaak

Opening nieuwe Bram Ladage

(c) Health Happy Food

Tot voor kort was Slagerij Fritsch hier gevestigd, maar slager Gerard Nettenbreijer heeft besloten het roer om te gooien. Bij de opening vertelde hij dat het steeds minder liep met de slagerij. Door de samenstelling van de wijk was het lastig om mee te gaan met alle dieetwensen en daardoor was het tijd om iets anders te gaan doen. Gerard was al vaker benaderd door Bram Ladage, omdat zijn pand op een gunstig punt ligt. Later besloot Gerard om in zee te gaan en zijn slagersmes te verwisselen voor een patatsnijder. Samen met zijn dochter en zoon heeft hij de slagerij veranderd in een patatzaak. Op 27 februari 2018 opende de deuren en vandaag, één week later, is de officiële housewarming.

 

Gerard vertelt dat de eerste week een succesvolle week was en dat er veel nieuwe klanten waren. Veel buurtgenoten keken uit naar het moment van openen. De geur van versgebakken patat komt je bij het verlaten van metrostation Delfshaven direct  tegemoet. Er valt niet anders te zeggen dat dit filiaal een gunstige ligging heeft en je snel even een frietje meepikt.

 

Housewarming

Bij de housewarming zijn veel dorpsgenoten en bekenden gekomen om Gerard, zijn dochter en zoon veel succes te wensen met deze nieuwe onderneming. De winkel ziet er strak uit, zoals je van Bram Ladage gewend bent. Hier kan je de ‘oude en vertrouwde’ snacks kopen die je gewend bent bij Bram. In Rotterdam-West kun je nu ook genieten van een echt #brammomentje.

 

Opening nieuwe Bram Ladage

(c) Health Happy Food

 

Health Happy Food

Jullie kennen mij nog niet, maar ik ben Miranda. Je kent mij misschien van mijn Instagram pagina @health.mi.foodie. Tevens heb ik een blog waar ik (meestal) gezonde recepten deel. Maar ik geloof in balans, dus op zijn tijd een zakje chips, reep chocolade of een patatje moet gewoon kunnen.

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: