Ik sta in Havenziekenhuis’ Op Koers!

Op Koers!

Tijdens mijn vakantie kreeg ik op Twitter een PB van het Havenziekenhuis. Ze hadden mijn blog over vakantievoorbereidingen gelezen. Omdat ik positief schreef over hun Travel Clinic, vroegen ze of ik mee wilde werken aan een interview voor hun kwartaaluitgave Op Koers! Ik heb even getwijfeld, het is toch best spannend om met een interview inclusief foto in de krant te staan, maar uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan. Hup, uit mijn comfortzone en gaan!

 

Het telefonische interview was vooral erg gezellig. Beetje praten over de vakantie, lokaal eten en hoe je je dan het beste kan voorbereiden. Wat is daar nou vervelend aan? Na het interview wilde ik eigenlijk direct weer mijn koffers pakken, maar daar had ik mijn nieuwe werkgever waarschijnlijk niet blij mee gemaakt.

 

Twee weken later stond er een fotoshoot op het programma. De fotograaf wilde een foto die mijn passie van voeding zou laten zien. We besloten dat de Afrikaandermarkt (de leukste markt van Nederland!) een goede plek was om de fotoshoot te doen. Heb ik wel eens gezegd dat ik het vreselijk vind op zelf op de foto te gaan? Als ik spontaan op de kiek wordt gezet is het meestal geen probleem, maar zo geposeerd voelde dat toch een partijtje ongemakkelijk. Aan de fotograaf lag het niet. Hij gaf me aanwijzingen, vertelde dat ik het heel goed deed. Maar toch voelde het voor mij niet heel erg ontspannen. Zeker niet toen ik in mijn ooghoeken steeds meer mensen zag die stopten om het tafereel gade te slaan.

 

IndoRotterdammert

(c) Rick Keus Fotografie

 

Ik moest nog mijn inkopen doen, dus ik heb ter plekke groente en fruit ingeslagen. Nadat ook de groenteverkoper erbij werd gehaald en al even ongemakkelijk als ik met een watermeloen in de hand poseerde, was de fotoshoot voorbij. De fotograaf had zijn foto.

 

‘Je interview staat in de krant. Pa.’ Ik had het uiteindelijk interview nog niet gezien. Vanwege de nee/nee sticker op mijn brievenbus krijg ik geen huis-aan-huisbladen (Op Koers! wordt elk kwartaal als apart katern in huis-aan-huisblad De Havenloods verspreid). Mijn moeder, die sinds een paar weken een smartphone inclusief Whatsapp heeft en binnen mum van tijd een lichte Whatsapp verslaving heeft ontwikkeld, vroeg ik om een foto te appen. ‘Hierbij’ met daarna een appje met een foto op z’n kop van een deel van het interview. Voor deze gelegenheid heb ik ‘m even gedraaid. De techniek staat voor niets tegenwoordig 😉 :

 

Op Koers!

Facebookreacties

reacties

Een reactie

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: