MingleMush: Den Haag eigenste foodhall

MingleMush

Omdat we tussen de kookdemo en het diner van Kulinarya een aantal uren hadden door te brengen, besloten we met het groepje bloggers nog even langs de nieuwe foodhall in Den Haag genaamd MingleMush te gaan. Als je dag dan toch in het teken staat van eten, waarom dan niet de lijn doortrekken? Toch?

 

Nieuwe foodhall

MingleMush is nog niet heel lang open. Ongeveer 4 weken nu. De officiële opening was zelfs pas een week geleden. Rond lunchtijd is het gezellig druk, maar niet extreem. Ondanks de goede ligging (vlak naast het centraal station tussen alle overheidsgebouwen) moet het nog wat aan de naamsbekendheid doen. Aan de gerechten die er geserveerd worden ligt het niet.

 

MingleMush

 

Opvallend is dat er hier, ondanks dat Den Haag een grote Indische/Indonesische gemeenschap heeft, geen Indisch/Indonesisch foodstalletje te vinden is. Wel heb je keuze uit onder andere Thais of Japans. Ik ging uiteindelijk overstag door de heerlijke geuren van de Pad Tai. Er stond ook een enorme rij en net als in Azië geldt dan: dat moet wel goed zijn.

 

MingleMush

MingleMush

 

Wil je liever iets anders dan Aziatisch, ga dan voor een Italiaanse anti-pasti, eet Poolse pierogi (dumplings, zie foto) of haal een tajinegerecht.

 

MingleMush

(c) Marjolein de Bruijn

 

Ga trouwens nadat je pierogi hebt gehaald ook even een don brûlée halen bij de buren. Waarschijnlijk zit je allang vol na de dumplings, maar toch, doe het nou maar gewoon. De don brûlée heeft mij muisstil gekregen terwijl ik midden in mijn verhaal zat over het lekkere eten wat ik in Indonesië allemaal heb gegeten. En dat zegt wat. Maar wat wil je nog meer, donut, crème brûlée en vooral zo’n heerlijk krokant gekarameliseerd suikerlaagje erop. Heerlijk!

 

MingleMush

 

Als klap op de vuurpijl besloten we ook nog wat Mexicaans te proeven. Mexicaans eten is altijd zo lekker en hier was het geen uitzondering. En ook leuk, ze hebben zwarte mais tortilla’s.

 

MingleMush MingleMush

 

Je kunt bij MingleMush trouwens alleen maar pinnen. Uit veiligheidsoverwegingen, maar ook omdat het handiger is omdat er geen geld gewisseld hoeft te worden. Wil je MingleMush zelf eens bezoeken? Je vindt ze direct naar het Centraal Station van Den Haag, aan het Anna van Buerenplein. Website: http://www.minglemush.nl/

 

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: