High tea bij Dudok in het Park: waar was de appeltaart?

high tea bij Dudok in het Park

Dudok in het Park is de nieuwe vestiging van Dudok in het Rotterdamse Park bij de Euromast. Dudok in het Park is gevestigd in een statig rijksmonument uit 1750. Zowel wanneer je binnen zit als buiten met uitzicht over de tuin en het Park is dit een mooie plek om te genieten van een high tea. Of van de beroemde Dudok appeltaart natuurlijk.

 

high tea bij Dudok in het Park

 

Inmiddels is Dudok in het Park al een aantal weken open, maar de officiële opening was afgelopen donderdag. De dag ervoor mocht ik aanwezig zijn bij de pre-openingsparty en werd ik samen met vele andere bloggers, vloggers en anderen genodigden getrakteerd op een heerlijke high tea.

 

High tea bij Dudok in het Park

high tea bij Dudok in het ParkIk hou wel van een goede high tea. Lekker keuvelen met vrienden, thee erbij en intussen genieten van alle zoete en hartige hapjes die op tafel staan.

 

Ook de high tea bij Dudok in het Park heeft alle elementen van een klassieke high tea. Belegde broodjes en kroketjes, quiches en een etagère vol met allerlei taartjes en koekjes, muffins en scones.

 

 

high tea bij Dudok in het Park high tea bij Dudok in het Park high tea bij Dudok in het Park high tea bij Dudok in het Park

 

 

 

Het oog wil ook wat

Zowel binnen als buiten zit je in een mooie omgeving. Binnen is de aankleding erg lieflijk en instagramwaardig, met veel bloemen en een prachtig behang met bloemmotief.

 

high tea bij Dudok in het Park

 

Wanneer je buiten zit heb je uitzicht op de mooi vormgegeven tuin met buxushagen en het park erachter. Het Park bij de Euromast is de laatste jaren flink opgeknapt en een prachtige plek om te wandelen en/of op een van de vele bankjes uit de buiken na de high tea.

 

Vind je dit een interessant artikel? Misschien is Matcha overload!!! ook leuk voor jou om te lezen.

 

 

Waar is nou die appeltaart?

Nou, in ieder geval niet bij de high tea. Op zich heb ik nooit appeltaart gezien bij een high tea, maar bij een Dudokvestiging had ik dit op de een of andere manier wel verwacht. Geen nood, mocht je toch nog een stuk van de beroemde Dudok appeltaart willen, dan kun je die altijd bijbestellen. Of een van de vele andere taarten op de kaart. Als je daar tenminste nog plek voor hebt, want de high tea is eigenlijk al meer dan je op kunt. En trouwens ook meer dan je lijf qua calorieën nodig heeft als ‘maaltijd’. Maar hé, zo af en toe moet dat best kunnen, toch? 😉

 

high tea bij Dudok in het Park

 

Dudok in het Park is gevestigd aan de Baden Powellaan 12 in Rotterdam.

 

high tea bij Dudok in het Park

 

De high tea heb ik bijgewoond op uitnodiging van MissPublicity en Dudok in het Park.

 

 

Facebookreacties

reacties

5 reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: