Even rust

Even rust

Even twee weekjes pas op de plaats. Even rust. Je kunt niet altijd doorstomen. Zeker niet met dit warme weer. Er zijn grenzen. Vorige week was druk, deze week ook.

 

Vorige week nog zat ik in de bloedhitte van Spanje. Het was tussen de 38-42 graden Celcius. Zelfs de Spanjaarden vonden het te warm. Maar ik kan zeggen dat ik goed geacclimatiseerd ben. In het begin moest ik erg wennen aan het tempo van de Spanjaarden en het feit dat ik moeilijk kon communiceren. Engels spreken en verstaan was nou eenmaal niet het sterkste punt van de Madrilenen die ik tegenkwam. En Spaans is niet mijn sterkste kant. Dus met handen en voeten en veel frustraties van beide kanten de eerste dagen door geploeterd. Vooral de tweede helft van de Spanjeweek was top! Granada en het internationale diëtistencongres waar ik aanwezig was, waren zo fijn. Binnenkort kun je in mijn blog meer lezen over mijn belevenissen in Spanje.

 

Deze week stond in het teken van stond deze week vooral in het teken van werk en studie. Op dinsdag waren er twee kookworkshops Eating Habits. De eerste was de Afghaanse kookworkshop gegeven door mijn collega Sahar (ik was een van de cursisten) en de andere workshop gaf ik zelf. Dat ging over de Bentobox. Beide workshops waren goed ontvangen. En ik vond het erg leuk om te doen. Maar het is best heftig als je gewend bent aan een kantoorbaan met veel vergaderingen en computerwerk. Dus ik heb daarna heerlijk geslapen.

 

Gisteren startte ik met de cursus Food Interaction van het internetplatform Foodlog.nl. Tien dondermiddagen lang over communicatie en food. Er wordt veel over voeding geschreven. Veel zin en veel onzin. Maar hoe scheid je de zin van de onzin? De eerste middag ging vooral over trends in de foodbranche. De deelnemersgroep is divers. Volgende week gaan we naar Nu.nl Volgens mij wordt dit een heel leuke en interessante cursus. Ik kijk uit naar de komende weken.

 

Vanaf volgende week zal ik niet meer van maandag tot en met zaterdag een post schrijven. Drie keer per week is ook genoeg. Vanaf volgende week zal er alleen op dinsdag, donderdag en zaterdag een bericht geplaatst worden. En tussendoor even rust 🙂 .

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: