Nieuwe kaart voor Baker & Moore [+winactie!]

Baker & Moore

Ook al ben ik er al vaak langsgefietst en ben ik trouwe klant bij Baker’s Dough – van dezelfde eigenaren – ik was nog niet eerder bij Baker & Moore geweest. Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd voor een foodevent ter ere van de nieuwe kaart. Een leuke eerste kennismaking voor mij met Baker & Moore!

 

Baker & Moore

 

Nieuwe kaart Baker & Moore

Vanaf 4 april 2018, vandaag dus, heeft Baker & Moore een nieuwe kaart. Wat dacht je van Overnight Carrot Cake with Pecan en Coconut Flakes? Of een salade genaamd Let’s Give It A Go(at)!? Of een Season Salad met pompoen? Het was allemaal erg smakelijk en mooi opgemaakt. Het oog wil ook wat, tenminste mijn oog/ogen wel. En als je scones met echte clotted cream serveert – hoe vaak krijg je slagroom met (als je gelukt hebt) een beetje mascarpone ? – dan maak je mij echt gelukkig.

 

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, hieronder een kleine impressie. En even voor de duidelijkheid: we hadden een proeverij, dus de meeste porties die je hieronder ziet zijn kleiner dan wat je normaal gesproken krijgt bij Baker & Moore. Maar wij foodies moeten natuurlijk ook een heel klein beetje aan de lijn blijven denken.

 

Baker & Moore Baker & Moore Baker & Moore Baker & Moore Baker & Moore

 

Nieuwe kaart Baker’s Dough

Ook het kleine zusje van Baker & Moore, Baker’s Dough, heeft sinds vandaag een nieuwe kaart. Grandma’s “Cake Batter”, Signature “Snickers Dough”, White Chocolate Dough en Vegan Dough zijn de nieuwe smaken. Ook deze mochten wij proeven. Er zijn ergere dingen om te doen op een donderdagmiddag…

 

Baker & Moore

 

De smaken werden gepresenteerd in de Baker’s Dough Bakfiets. Deze zal op diverse festivals in het land ingezet worden. Baker’s Dough komt naar je toe deze zomer!

 

Baker & Moore

 

Win win win!

En nou komt het leuke: ik mocht een eigen variatie maken. En nog leuker, die smaakcombi kan een van jullie ook winnen en ophalen bij Baker’s Dough (een versgemaakte, die van mij heb ik natuurlijk smakelijk opgegeten). Welke smaakcombi ik maakte? Hou je vast, want hij was zo zoet dat je glazuur spontaan van je tanden afschiet.

 

Baker & Moore

 

Ik presenteer aan jullie een bolletje White Chocolate Dough, met extra witte chocoladestukjes, karamelstukjes, bitterkoekjes en – ach ja waarom ook niet – nog een beetje extra karamelsaus. Niet voor mensen met een koolhydraatbeperking dus. Maar lekker dat het is!

 

Wat moet je daarvoor doen?

Morgenochtend (donderdag 5 april 2018) rond 9 uur komt deze foto op mijn Instagram + Stories.

1. Maak een printscreen van de post in mijn Stories waarin deze creatie te zien is

2. Deel deze op je eigen Stories

3. Tag @bakersdough

4. Tag @indorotterdammert_food

5. Voeg #justdoughit toe

 

Je hebt na plaatsing in Stories dus 24 uur de tijd om mee te doen. Vergroot je kansen door ook @bakersdough en @indorotterdammert_food te volgen. Succes!

 

Adressen

Baker & Moore: Westblaak 147, 3012 KJ Rotterdam

Baker’s Dough: Pannekoekstraat 82A, 3011 LK Rotterdam

 

Voor dit blog ben ik uitgenodigd door Baker and Moore.

 

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: