Adverteren en samenwerken

Wil je adverteren op of samenwerken met IndoRotterdammert? Of kan ik je misschien ondersteunen bij een project? Leuk! Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Alhoewel ik over meer onderwerpen blog, ligt mijn focus op food en travel in Europa en Azië. Aanvragen voor samenwerking met of ondersteuning door IndoRotterdammert zullen dan ook vooral op food en/of travel gericht moeten zijn binnen Europa en/of Azië. Aan welke mogelijkheden kun je denken?

 

Food en/of travel reporter

Heb je een leuk evenement waar je graag verslag van wilt? Denk bijvoorbeeld aan een foodfestival, opening van een nieuwe eetgelegenheid, de lancering van een kook- of reisboek. Of wil je graag een bepaalde reis of tour onder de aandacht brengen? Ik kan je helpen door een artikel te schrijven op mijn blog, eventueel ondersteund met social media. Dat kan eenmalig, maar het is ook mogelijk om een reeks aan artikelen af te spreken.

 

Product reviews

Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen? Ik help je graag door het zelf te testen en hierover te schrijven. Wat ook kan is dat ik een testpanel organiseer. Het product wordt dan door meerdere mensen getest en krijgt meer exposure (o.a. werving van testpanel, schrijven over het testpanel, promotie die wordt geleverd door de testpanelleden zelf). Stuur voor mijn postadres een e-mail naar info@indorotterdammert.nl

Een review is altijd mijn eerlijke mening. Mocht het zijn dat ik niet positief ben over je product, zal ik contact opnemen met de klant. Sommige klanten willen een eerlijke mening in een blog terugzien – óók als deze negatief is – en gaan alsnog akkoord met plaatsing. Andere klanten kiezen ervoor om het artikel dan niet te plaatsen. Geen probleem, even goede vrienden 🙂

 

Winacties

Winacties zijn populair onder consumenten. Want wie wil er nu niet iets winnen? Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen? Dan kan ik je helpen door middel van een artikel op mijn blog, eventueel ondersteund door social media.

 

Over IndoRotterdammert - Helena Smit

(c) Wendy Yip/Mevr. Yan

 

Adverteren

Het is ook mogelijk om te adverteren op IndoRotterdammert. Al ben ik wel kieskeurig en wil ik geen schreeuwerige banners op mijn website. Rechts bovenin, onder mijn header, is een mooie en duidelijke plek op mijn blog om een banner te plaatsen. Voor prijsstelling, neem contact op mijn info@indorotterdammert.nl of via de contactpagina.

Waar mijn eigen voorkeur ligt als het gaat om adverteren is om te kiezen voor een advertorial.

 

Blogartikel(en) en social media combinatie

Samenwerkingen omvatten niet alleen artikelen of het adverteren op het blog, maar ook vermelding op (alleen) social media is een mogelijkheid.

IndoRotterdammert zit op de volgende social media kanalen:

Facebook: IndoRotterdammert

Twitter: IndoRotterdammert

Instagram: IndoRotterdammert_FOOD & IndoRotterdammert_TRAVEL

Wanneer er een samenwerking wordt aangegaan, zal dit altijd duidelijk worden vermeld in het betreffende artikel of in de betreffende artikelen. Gebruikte links zullen als no-follow link vermeld worden, volgens de regels van Google.

 

Wanneer je een opdracht hebt of je wilt allereerst weten of ik iets binnen een bepaalde opdracht kan betekenen, neem dan contact met mij op via het contactformulier of via mail: info@indorotterdammert.nl of helena@eatinghabits.nl

 

Mijn LinkedIn profiel vind je via deze link: https://nl.linkedin.com/in/helenasmit