5 Indonesische Instagram foodaccounts om te volgen

instagram foodaccounts om te volgen

Sinds dat ik met Instagram gestart ben een aantal jaren geleden, heb ik er een haat-liefde verhouding mee. Waarom heb ik het ene moment veel likes op een foto en de andere keer weer een stuk minder? De ene keer heb ik wel reacties op een foto en de andere keer weer bijna niet. Terwijl ik wel gewoon leuke foto’s maak, 20-30 relevante hashtags gebruik, locatie toevoeg enz. Ik gooi het altijd maar op het stomme nieuwe algoritme. Toch, de laatste tijd begin ik het toch steeds leuker vinden. Omdat ik een aantal leuke Indonesische foodaccounts heb gevonden die de mooiste en leukste foto’s maken van de heerlijkste Indonesische gerechten. Foto’s waarvan ik alleen maar zou kunnen dromen dat ik ze ooit zelf zal maken. Welke accounts dat zijn? Dat lees je hieronder:

 

@jktfoodbang

Een groep food enthousiastelingen die foto’s maken van al het lekkers wat in Jakarta te vinden is. Een mooie mix van warme maaltijden en overheerlijke toetjes.

Minuman Rambut Nenek @agantea_indo ?? Shared By: @bullyyourbelly #jktfoodbang

Een bericht gedeeld door JAKARTA FOOD BANGERS (@jktfoodbang) op

@hungryfever

Hartanto maakt niet alleen heel mooie foto’s van lekker eten, hij legt ook uit welke ingrediënten je allemaal op het bord ziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Balinese gerecht?

 

@kelilingading

Kelapa Gading is een van de grootste culinaire centra in Jakarta. Je kunt er op vele plekken goed eten krijgen. Dit stel weet er alles van. Zij nemen hun volgers naar de nieuwste hotspots in Kelapa Gading.

 

 

@keluarmakan

Johanes en Harliana richten zich op eetgelegenheden in Jakarta en Tangerang. Zowel de gevestigde plekken als de nieuwe hotspots komen langs.

 

@henjiwong

En dan de topper. Een van de bekendste food instagrammers in Indonesië: Henji Wong. Niet alleen de foto’s zijn het volgen waard, maar ook de Instastories met achter-de-schermen beelden tijdens de diverse foodevents zijn erg leuk om te bekijken. En als je goed kijkt, zie je ook de bovenstaande instagrammers regelmatig voorbij komen. Want het blijkt toch een klein wereldje.

 

 

Wil je mijn Instagram volgen, dan kan dat op www.instagram.com/indorotterdammert/

 

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: