Restauranttip | Pippa’s Haarlem

Pippa's Haarlem

Voor mijn eigen bedrijf moet ik regelmatig in Haarlem zijn. Vanuit Rotterdam ga ik dan het liefst met de trein. Dan kan ik nog een beetje werken of lekker voor mij uit staren in plaats van dat ik al mijn aandacht op de weg moet houden. Gisteren was ik ook in Haarlem, werkoverleg met de diëtist. En voordat ik weer terug de trein in stap, nog even lunchen bij Pippa’s.

 

Pippa’s zit aan de overkant van het centraal station van Haarlem. Goed bereikbaar dus met trein en bus. De inrichting is gezellig en huiselijk. Het personeel vriendelijk en behulpzaam. Pippa’s straalt biologisch uit. Dat zijn ze dan ook. En daarnaast  veel volledig plantaardige maaltijden. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten dus. De maaltijden lijken misschien wat duur, maar wat je uiteindelijk op je bord krijgt is niet mis. De borden zijn rijk gevuld en nadat je je eten ophebt, zit je gegarandeerd vol. Op de foto mijn favoriet, broodje met huisgemaakte humus en gefrituurde groenten. Echt super lekker. En zit je echt nog niet vol, dan kun je natuurlijk ook een toetje nemen in de vorm een stuk huisgemaakte taart. De Vegan raw chocolate cheesecake en Wortelsinaasappeltaart met walnoot zijn echt aanraders.

 

Als ik daar ga lunchen tussen mijn werkafspraken, werk ik er mijn mail bij. De wifi is snel en gratis. Je moet je wel kunnen afsluiten voor al het geluid. Het is namelijk een plek waar veel ouderen met kleine kinderen komen. Pippa’s is ook goed voorzien van een uitgebreid kindermenu en een speelhoek voor de kinderen. Ben je op weg naar de toiletten, let dan goed op dat je niet over een verdwaald speelgoedtreintje of knuffel struikelt 🙂

 

Waar vind je Pippa’s Haarlem:

Stationsplein 64 | 2011 LM Haarlem
Openingstijden:
Maandag | gesloten
Dinsdag | 10.00 – 18.00 (keuken 17.00)
Woensdag t/m zaterdag | 10.00 – 21.00 (keuken 20.30)
Zondag | 10.00 – 20.30 (keuken 20.00)

Facebookreacties

reacties

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: