100% travel

100% travel

Vandaag was ik in Breda. Als tester van de nieuwe website van 100% travel van  uitgeverij Mo’Media. Tussen de verhuisdozen, want de uitgeverij gaat morgen verhuizen naar het o zo mooie Rotterdam.

 

Sinds ik in aanraking kwam met de boekjes ben ik fan. Mijn eerste boekje was 100% Rome. Samen met mijn nichtje had ik me voorgenomen om zo goedkoop mogelijk een midweekje in Rome door te brengen. Met minimale voorbereiding maar met het wandelingenboekje in de hand zijn we op de mooiste plekken terecht gekomen, zonder veel geld uit te geven.

 

Op de een of andere manier kan ik de 100% Rome niet meer vinden thuis. Waarschijnlijk verkocht via Bol.com of Marktplaats in een vlaag van verstandsverbijstering. Na 100% Rome, kwamen onder andere 100% Berlijn, 100% Antwerpen, 100% Amsterdam, 100% Boedapest en 100% London. Ze prijken allemaal naast elkaar, op alfabetische volgorde, op een centrale plek in mijn boekenkast. Als een soort van trofeeën van bestemmingen die ik ooit heb bezocht. Volgens de medewerker van Mo’Media die mij de test afnam ben ik niet de enige grote fan. Ze heeft na de oproep aan testers in hun nieuwsbrief diverse foto’s van fans ontvangen die net als ik ook een hele rits van deze boekjes in de kast hebben liggen.

 

Als dank voor het meedoen aan de test kreeg elke deelnemer een goodiebag met een gids naar keuze. Voor mij werd het 100% Hongkong, omdat ik volgend jaar (ja ik plan graag vooruit 😉 ) op doorreis, een paar daagjes daar naartoe wil. Ik heb in de gids al weer wat leuke ideetjes opgedaan.

 

De 100% travel gidsen en de website gaan veranderen. Hoe, dat zul je per 1 augustus en de tijd daarna zien. Hou de sites van Mo’Media en 100% reisgidsen in de gaten. Het wordt mooier en beter, maar mijn huidige collectie 100 procent travel gidsen zal ik blijven koesteren.

 

Facebookreacties

reacties

Een reactie

Als je nog iets kwijt wil, doe het dan hier: