Over IndoRotterdammert

Hoi! Apa kabar? Mijn naam is Helena. En ik ben IndoRotterdammert. Zowel mijn Rotterdamse als Indonesische genen steek ik niet onder stoelen of banken. Ik hou van Rotterdam. Ben er geboren en getogen en zal alleen met veel tegenzin ergens anders kunnen wonen. De moderne architectuur, het karakter niet-lullen-maar-poetsen, ik houd ervan. De Indonesische genen heb ik van mijn moeder. In sommige dingen komt die kant erg in me naar boven. Zo heb ik een voorliefde voor lekker en vooral pittig (heet!) eten. Verder ben geen standaard open boek. Ook heb ik een voorliefde voor te laat komen (jam karet). Maar omdat ik weet dat ik daar niet veel mensen een plezier mee doe, probeer ik als het even kan overal te vroeg of als eerste aanwezig te zijn. Meestal ben ik dan gewoon op tijd.

 

Naast IndoRotterdammert ben ik ook foodlovert en globetrottert, dus food en travel zijn de onderwerpen waar ik over schrijf op dit blog. Hoofdzakelijk gericht op landen in Europa en Azië met als vaste uitvalsbasis Rotterdam.

 

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt als diëtist, beleidsmedewerker en leidinggevende, ben ik mijn eigen bedrijf Eating Habits gestart. Ik ben als freelancer inzetbaar voor de promotie van voeding en (eet)culturen van over de hele wereld in Nederland en daarbuiten door middel van het schrijven van artikelen, online marketing & communicatie en evenementen. Neem gerust een kijkje op mijn site.

 

(c) Rick Keus Fotografie

Adverteren en samenwerken

Wil je adverteren op of samenwerken met IndoRotterdammert? Of kan ik je misschien ondersteunen bij een project? Leuk! Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Alhoewel ik over meer onderwerpen blog, ligt mijn focus op food en travel in Europa en Azië. Aanvragen voor samenwerking met of ondersteuning door IndoRotterdammert zullen dan ook vooral op food en/of travel gericht moeten zijn binnen Europa en/of Azië. Aan welke mogelijkheden kun je denken?

Food en/of travel reporter

Heb je een leuk evenement waar je graag verslag van wilt? Denk bijvoorbeeld aan een foodfestival, opening van een nieuwe eetgelegenheid, de lancering van een kook- of reisboek. Of wil je graag een bepaalde reis of tour onder de aandacht brengen? Ik kan je helpen door een artikel te schrijven op mijn blog, eventueel ondersteund met social media. Dat kan eenmalig, maar het is ook mogelijk om een reeks aan artikelen af te spreken.

Product reviews

Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen? Ik help je graag door het zelf te testen en hierover te schrijven. Wat ook kan is dat ik een testpanel organiseer. Het product wordt dan door meerdere mensen getest en krijgt meer exposure (o.a. werving van testpanel, schrijven over het testpanel, promotie die wordt geleverd door de testpanelleden zelf). Stuur voor mijn postadres een e-mail naar info@indorotterdammert.nl

Een review is altijd mijn eerlijke mening. Mocht het zijn dat ik niet positief ben over je product, zal ik contact opnemen met de klant. Sommige klanten willen een eerlijke mening in een blog terugzien – óók als deze negatief is – en gaan alsnog akkoord met plaatsing. Andere klanten kiezen ervoor om het artikel dan niet te plaatsen. Geen probleem, even goede vrienden 🙂

Winacties

Winacties zijn populair onder consumenten. Want wie wil er nu niet iets winnen? Wil je je product of dienst onder de aandacht brengen? Dan kan ik je helpen door middel van een artikel op mijn blog, eventueel ondersteund door social media.

Adverteren

Het is ook mogelijk om te adverteren op IndoRotterdammert. Al ben ik wel kieskeurig en wil ik geen schreeuwerige banners op mijn website. Rechts bovenin, onder mijn header, is een mooie en duidelijke plek op mijn blog om een banner te plaatsen. Voor prijsstelling, neem contact op mijn info@indorotterdammert.nl of via de contactpagina.

Waar mijn eigen voorkeur ligt als het gaat om adverteren is om te kiezen voor een advertorial.

Blogartikel(en) en social media combinatie

Samenwerkingen omvatten niet alleen artikelen of het adverteren op het blog, maar ook vermelding op (alleen) social media is een mogelijkheid.

IndoRotterdammert zit op de volgende social media kanalen:

Facebook: IndoRotterdammert

Twitter: IndoRotterdammert

Instagram: IndoRotterdammert_FOOD & IndoRotterdammert_TRAVEL

Wanneer er een samenwerking wordt aangegaan, zal dit altijd duidelijk worden vermeld in het betreffende artikel of in de betreffende artikelen. Gebruikte links zullen als no-follow link vermeld worden, volgens de regels van Google.

 

Wanneer je een opdracht hebt of je wilt allereerst weten of ik iets binnen een bepaalde opdracht kan betekenen, neem dan contact met mij op via het contactformulier of via mail: info@indorotterdammert.nl of helena@eatinghabits.nl

 

Mijn LinkedIn profiel vind je via deze link: https://nl.linkedin.com/in/helenasmit

 

Eerder samengewerkt met

Marketing for Foodies ♦ Wah Nam Hong Markthal Rotterdam ♦ Visit Leuven ♦ Scratchingmymap ♦ Discover my City, Rotterdam ♦ de|+ design and event ♦ Restaurant Blauw ♦ Ricky’z Yoghurt Bar ♦ Happy Food and Health ♦ Patisserie Sweet and Spice ♦ Tea Village ♦ FLAT WHITE ♦ Supersauer ♦ Alan en Pim’s ♦ Watertaxi Rotterdam ♦ NY Basement ♦ Wereldmuseum Rotterdam ♦ Verkeersbureau van Dominicaanse Republiek voor Benelux ♦ All you need is food ♦ Wonderful Indonesia ♦ Indonesian Tempe Movement ♦ Temp(e)tation ♦ Markthal ♦ Wereld van de Smaak ♦ Nijgh & Van Ditmar/Onno Kleyn ♦ Op Koers, Havenziekenhuis/Travel Clinic ♦ Discover West Kalimantan ♦ Wastra Indonesia ♦ Garuda Indonesia in Nederland ♦ Ron Gastrobar Indonesia ♦ Foodcluster Rotterdam ♦ World of Food Rotterdam ♦ Bijl PR ♦ Van Nature BV ♦ Van Putten VOF ♦ Schmidt Zeevis ♦ WUR Bleiswijk  ♦ Norman Musa ♦ Foodexplore Utrecht ♦ Poké Bowl Original Rotterdam ♦ Malaysian Fruits and Food Promotion

 

Gastblogs geschreven voor

Smakelijke Verhalen ♦ Vyella ♦ My Happy Kitchen ♦ Alleen op Reis